“De Één Verdient €382,46 Via Handel Op Marktplaats Terwijl De Ander Kapitalen Verliest Door Miskopen Of Oplichting… Wie Van De Twee Ben Jij?”

Afzender: Glenn Mulleners
Onderwerp: De meest complete handleiding over handel via Marktplaats

Beste lezer,

Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren: ik voelde een bepaalde drang. Ik moest en zou iets kopen. Misschien herken je dat gevoel wel. In mijn geval was dat een keyboard.

Omdat het mijn eerste keyboard was en ik wilde proberen of het iets voor mij was, besloot ik om voor een tweedehands keyboard te gaan. Mijn zoektocht begon op Marktplaats.nl

Ik vond een mooi keyboard en nam contact op met de adverteerder. Die woonde niet naast de deur, maar dat bleek geen probleem te zijn.

“Diezelfde Middag Nog Kwam De Verkoper Bij Mij Thuis Langs Om Het Product Te Demonstreren En Eventueel De Deal Te Sluiten”

Dat laatste gebeurde ook. Ik was tevreden over de moeite die de verkoper gedaan had en over het keyboard, dus betaalde ik hem de afgesproken prijs en gingen we beiden met een goed gevoel uit elkaar. Dit was een voorbeeld van een tweedehands product en een particulier verkoper.

Tegenwoordig worden ook bedrijven steeds actiever op Marktplaats. Zij verkopen ook nieuwe producten. Zo gek is dat niet, want Marktplaats is een hele goede manier om extra verkopen te realiseren.

“Als Je Als Verkoper Niet Actief Bent Op Marktplaats, Laat Je Simpelweg Geld Liggen”

Je kunt natuurlijk niet enkel maar spullen blijven kopen, dan raakt je huis ook zo vol. En soms verandert de situatie, waardoor bepaalde dingen niet meer bruikbaar zijn voor jou. Maar voor iemand anders misschien wel! Daarom is het altijd verstandig om de spullen die jij niet meer nodig hebt te verkopen op het internet, bijvoorbeeld via Marktplaats.nl

In de eerste advertentie die ik plaatste bood ik mijn fiets te koop aan. Ik was zelf te groot geworden voor die fiets, dus ik plaatste een advertentie op Marktplaats met een foto erbij. En met resultaat!

“Binnen 2 Dagen Na Plaatsing Van De Advertentie Kwam Er Al Iemand Langs Om De Fiets Op Te Halen”

Dit is natuurlijk hartstikke mooi. Maar net als bij offline handel zitten er ook bij online handelen rotte appels tussen. Er zijn namelijk mensen die liever op een minder nette manier handelen. Dit zijn de beruchte oplichters.

Helaas heb ik zelf ook een keer meegemaakt dat ik ben opgelicht door zaken te doen via Marktplaats.
Ik betaalde wel maar ontving het product nooit…

“Ik Voelde Me Ellendig, Een Gevoel Van Woede Maar Tegelijk Ook Schaamte En Ongeloof!”

Jammer genoeg ben ik niet de enige die dit heeft meegemaakt. Tegenwoordig wordt nog steeds een behoorlijk aantal mensen opgelicht via internethandel.

Door dit voorval heb ik wel ontzettend veel geleerd. Ik heb me verdiept in technieken die oplichters veelvuldig toepassen. Daardoor ben ik nu vrij snel in staat om te beoordelen of er sprake is van een echte koper/verkoper of dat het om een oplichter gaat.

“Om Oplichting Te Verminderen En Meer Mensen Succes Te Laten Hebben Via Marktplaats, Besloot Ik Mijn Kennis Te Delen”

Alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan heb ik samengevat in een e-book boordevol met waardevolle tips , krachtige technieken en leuke weetjes.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het e-book “Alles Over Marktplaats” >>

In dit e-book ontdek je:

Klik hier om het e-book “Alles Over Marktplaats” te ontvangen!

Het internet ontwikkelt zo ontzettende snel en Marktplaats zal met die ontwikkelingen meegaan. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat de informatie in dit e-book zal verouderen.

Mocht ik daarom in de toekomst een update maken van het e-book, dan krijg je deze nieuwe versie gratis van mij toegestuurd. Zo ben je er zeker van dat jij en je handel samen met Marktplaats mee kunnen groeien.

BONUSSEN

Als je vandaag bestelt krijg je ook nog een rapport gratis van mij. In dit rapport vind je een overzicht van de Betaalde Rubrieken + de bijbehorende tarieven.

Ook heb ik een “Razendsnelle Rubrieken Raadpleger” gemaakt. Hiermee kun je snel en gemakkelijk de meest geschikte rubriek voor advertenties vinden. Je kunt daarna gelijk doorklikken naar de rubriek. Deze Razendsnelle Rubrieken Raadpleger krijg je als bonus bij het e-book Alles Over Marktplaats.

Direct Toegang tot Alles Over Marktplaats

Nog even samenvattend, als je vandaag bestelt krijg je:

Klik hier om vandaag nog al het bovenstaande te krijgen!

Op jouw succes!

Contact